2
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 450 γρ. αλεσμένο κρέας στρουθοκαμήλου
- 3 πιπεριές για γέμισμα κομμένες στη μέση
- 1 ντομάτα πολτοποιημένη
- 1 φλιτζάνι ρύζι γλασέ
- 1/2 κουταλάκι ρίγανη
- 1/3 κουταλάκι αλάτι
- 1/4 κουταλάκι πιπέρι
- 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τις πιπεριές και γεμίζουμε με το μείγμα τις πιπεριές. Τις τοποθετούμε σε ταψί, σκεπάζουμε με καπάκι, προσθέτουμε λίγο νερό και ψήνουμε στο φούρνο για 1 ώρα στους 220?C μέχρι να μαλακώσουν.