Γαύρος τηγανιτός

Γαύρος τηγανιτός Γαύρος τηγανιτός
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο και χωρίς τα κεφάλια
  • 300 γρ. αλεύρι
  • αλάτι
  • λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το γαύρο, τον αλατίζουμε και τον αλευρώνουμε. Τον τηγανίζουμε σε  αρκετά ζεστό λάδι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε