![Γαύρος λεμονάτος](/photos/big/gayros-lemonatos.webp)
![Γαύρος λεμονάτος](/photos/gayros-lemonatos.webp)
4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο χωρίς τα κεφάλια
- χυμό απο 4 λεμόνια
Εκτέλεση
Πλένουμε τα ψάρια, τα στραγγίζουμε και τα στρώνουμε σε ορθογώνιο δοχείο. Τα περιχύνουμε με χυμό λεμονιού, μέχρι να σκεπαστούν και κλείνουμε το δοχείο. Το αφήνουμε 3 ημέρες στο ψυγείο και το ψάρι είναι έτοιμο.