Γαύρος γαράτος

Γαύρος γαράτος Γαύρος γαράτος
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό γαύρο καθαρισμένο χωρίς τα κεφάλια
  • αλάτι
  • κλωνάρια άνηθο
  • φύλλα δάφνης
  • λεμόνι σε ροδέλες
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πλένουμε τα ψάρια, τα στρώνουμε στο ταψί και σκεπάζουμε την επιφάνεια με μια στρώση από αλάτι. Μετά από 4 ώρες τα ξεπλένουμε ελαφρά στη βρύση. Τα τοποθετούμε σε ορθογώνιο δοχείο, βάζοντας ανάμεσα δάφνη, λεμόνι, άνηθο και ελαιόλαδο, όσο χρειάζεται για να σκεπαστούν. Σε 2-3 ημέρες είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε