3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 2 συκώτια αρνίσια ή 700 γρ. μοσχαρίσιο συκώτι
- 1 μπόλια αρνίσια
- μπαχάρι τριμμένο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα συκώτια σε μικρά κομμάτια και πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και μπαχάρι. Κόβουμε τη μπόλια σε κομμάτια που να τυλίγουν το κάθε κομμάτι του συκωτιού, αφήνοντας ελεύθερες τις άκρες. Περνάμε σε ένα μικρό σουβλί τα φρυγαδέλια. Φροντίζουμε να τρυπάμε στο σημείο που διπλώνει η μπόλια έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί στη διάρκεια του ψησίματος. Βάζουμε τα φρυγαδέλια σε σχάρα πάνω από τη φωτιά και τα ψήνουμε. Η μπόλια λιώνει στη διάρκεια του ψησίματος και δεν αφήνει το συκώτι να στεγνώσει.