4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό πατάτες
- 3 αυγά
- λίγο γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγα σύσσιρα (γίνεται και με χωριάτικα λουκάνικα)
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε στρογγυλά κομμάτια, τις τηγανίζουμε, προσθέτουμε τα συσσιρα ή τα λουκάνικα στα δυο. Χτυπάμε τ' αυγά με το γάλα και τ' αλατοπίπερο. Ρίχνουμε το μίγμα αυγών στις πατάτες. Μ' ένα πιάτο γυρίζουμε την ομελέτα ανάποδα για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.