Φλιγκούνι κοκκινιστό

Φλιγκούνι κοκκινιστό Φλιγκούνι κοκκινιστό
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • το φλιγκούνι του χοίρου ζεματισμένο, σε μικρά κυβάκια
  • 1/4 από το συκώτι του χοίρου ή καρδιά του χοίρου ζεματισμένα, σε μικρά κυβάκια
  • 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 ποτήρι μαύρο κρασί
  • νερό
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 4 κόκκοι μπαχάρι
  • 1 ξύλο κανέλας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουτί χυμός ντομάτας
  • 2 κουταλιές γλίνα (λειωμένο χοιρινό λίπος)
  • 1/2 κουταλάκι ζάχαρη

Εκτέλεση

Σε ενα τηγάνι σοτάρουμε στη γλήνια τα κρεμμυδάκια μέχρι να μαραθούν χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το συκώτι, το φλιγκούνι συνεχίζουμε μέχρι να πάρουν ελαφρώς χρώμα και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε  το χυμό ντομάτας, τα φύλλα δάφνης, τους κόκκους, την κανέλα, το αλάτι, το πιπέρι, τη ζάχαρη, το νερό  και αφήνουμε να βράσει για μισή ώρα, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε