Φιλέτο λούτσου στο φούρνο με τυρί τσένταρ

Φιλέτο λούτσου στο φούρνο με τυρί τσένταρ Φιλέτο λούτσου στο φούρνο με τυρί τσένταρ
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 φιλέτα λούτσου περίπου 1 κιλό
  • 3/4 φλιτζανιού ψίχα ψωμιού
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα
  • 1/2 φλιτζάνι τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 2 κλωναράκια σέλερι ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • λίγο θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα φιλέτα σε 4 κομμάτια. Ανακατεύουμε την ψίχα ψωμιού με λίγο θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Βουτάμε τα φιλέτα στο γάλα και αμέσως μετά στο ψωμί. Τα τοποθετούμε σε βουτυρωμένο πυρίμαχο γυάλινο σκεύος και προσθέτουμε το υπόλοιπο γάλα και το υπόλοιπο ψωμί. Πασπαλίζουμε με σέλερι, κρεμμύδι και τέλος το τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200˚C για 20 λεπτά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε