Φασουλονταβάς παραδοσιακός Βεροίας

Φασουλονταβάς παραδοσιακός Βεροίας Φασουλονταβάς παραδοσιακός Βεροίας
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό φασόλια
  • 2-3 μεγάλα κρεμμύδια
  • κόκκινο πιπέρι γλυκό και καυτερό
  • 2 φλιτζάνια σησαμέλαιο

Εκτέλεση

Βάζουμε τα φασόλια σε νερό να πάρουν μία-δύο βράσεις και τα σουρώνουμε. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα με όλα τα υλικά και 1/2 φλιτζάνι λάδι. Προσθέτουμε νερό και τα αφήνουμε μέχρι σχεδόν να βράσουν. Κατόπιν τα βάζουμε σε πήλινο ταβά μαζί με το υπόλοιπο λάδι και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να χυλώσουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε