Φασόλια με λάχανο τουρσί

Φασόλια με λάχανο τουρσί Φασόλια με λάχανο τουρσί
3 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Αλεξανδρούπολη

Συστατικά

  • 1 μικρό λάχανο τουρσί
  • 1 κουτάλι της σούπας σάλτσα
  • 1 κουτάλι της σούπας κόκκινο πιπέρι
  • 1/2ι κουτάλι της σούπας λεμόνι χυμό
  • 1 κουτάλα λάδι
  • 1/2 κιλό φασόλια ξερά
  • Μπαχάρι.
  • δάφνη
  • κόκκινη πιπεριά καυτερή

Εκτέλεση

Βράζουμε τα φασόλια μόνο με το λάδι και τα κρατάμε στην άκρη στραγγισμένα. Ψιλοκόβουμε την τουρσί και τη στίβουμε για να βγάλει τα υγρά, τα οποία τα μαζεύουμε σε ένα μπωλ. Αχνίζουμε το λάχανο έως τη στιγμή που αρχίζει να κολλάει στην κατσαρόλα, ρίχνουμε το λάδι, τη σάλτσα, το κόκκινο πιπέρι, το λεμόνι και βράζουμε τόση ώρα, ώστε να μη μαλακώσει πολύ η τουρσί. Ο χρόνος βρασμού εξαρτάται από την ποιότητα του τουρσί. Όταν βράσουν όλα, στο τέλος ρίχνουμε το ζουμί και τα φασόλια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε