Φασολάδα

Φασολάδα Φασολάδα
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. φασόλια ξερά
  • 3 μέτρια κρεμμύδια ξερά
  • 3-4 καρότα σε φέτες
  • 2-3 κλωναράκια σέλινο
  • 1 κουτί χυμό ντομάτας
  • 100 γρ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ σε νερό να μαλακώσουν. Την επόμενη μέρα τα βάζουμε σε κατσαρόλα με κρύο νερό και τα βράζουμε για λίγο. Τα στραγγίζουμε, πετάμε το νερό και βάζουμε φρέσκο, κατά προτίμηση ζεστό. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια, το σέλινο, τα καρότα, το χυμό ντομάτας και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το λάδι, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να χυλώσουν.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε