4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 φασιανός
- 5 φύλλα γλυκολέμονου κομμένα στη μέση
- 1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
- αλάτι
Εκτέλεση
Αλατίζουμε τον φασιανό και τον κλείνουμε σε πλαστική σακούλα με τα φύλλα γλυκολέμονου. Τον αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες. Σε κατσαρόλα ανακατεύουμε νερό με τα φύλλα γλυκολέμονου. Αλατίζουμε τον φασιανό και τον βράζουμε για μία-μιάμιση ώρα. Σερβίρουμε κόβοντας το κρέας σε 8 κομμάτια και περιχύνοντας με το χυμό.