![Φασιανός στον ατμό με αυγολέμονο](/photos/big/fasianos-ston-atmo-me-aygolemono.webp)
![Φασιανός στον ατμό με αυγολέμονο](/photos/fasianos-ston-atmo-me-aygolemono.webp)
4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 φασιανός
- 5 φύλλα γλυκολέμονου κομμένα στη μέση
- 1 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο
- αλάτι
Εκτέλεση
Αλατίζουμε τον φασιανό και τον κλείνουμε σε πλαστική σακούλα με τα φύλλα γλυκολέμονου. Τον αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες. Σε κατσαρόλα ανακατεύουμε νερό με τα φύλλα γλυκολέμονου. Αλατίζουμε τον φασιανό και τον βράζουμε για μία-μιάμιση ώρα. Σερβίρουμε κόβοντας το κρέας σε 8 κομμάτια και περιχύνοντας με το χυμό.