Φασιανός με ανανά και μανιτάρια portobellos

Φασιανός με ανανά και μανιτάρια portobellos Φασιανός με ανανά και μανιτάρια portobellos
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 στήθος φασιανού
  • 2 κλωναράκια λεμονόχορτο ψιλοκομμένα
  • 1 τζίντζερ τριμμένο
  • 2 φύλλα γλυκολέμονου
  • 250 γρ. ανανάς σε κύβους
  • 150 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα ζουλιέν
  • 2 ντομάτες σε κύβους
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • αλάτι

Εκτέλεση

Ξεκοκαλίζουμε το στήθος. Βράζουμε το κρέας σε 2 λίτρα νερό με το λεμονόχορτο, το τζίντζερ και τα φύλλα γλυκολέμονου για 40 λεπτά. Περνάμε από σίτα το ζωμό και το κρέας  το κόβουμε σε κύβους. Βράζουμε για πολύ λίγο το κρέας στο ζωμό με τα υπόλοιπα υλικά και το χυμό λεμονιού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε