0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Κύπρος
Συστατικά
- 800 γρ. μπισκότα Μιράντα θρυμματισμένα
- 6 κρόκους
- 4 αυγά ολόκληρα
- 360 γρ. Dvikink Chocolate (κακάο ρόφημα)
- 120 γρ. νερό
- 200 γρ. ζάχαρη
- 700 γρ. μαργαρίνη μαλακή ή (μισό - μισό)
Εκτέλεση
Παστεριώνουμε στους 85°C τα κροκάδια, τα ολόκληρα αυγά, το Dvikink Chocolate, το νερό και τη ζάχαρη. Αφήνουμε να κρυώσουν. Τα ανακατεύουμε στο μίξερ με το φτερό, προσθέτοντας τη μαργαρίνη. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε λίγο ακόμη. Τοποθετούμε σε μια ορθογώνια φόρμα, ύψους 3 εκ. χαρτί αντικολλητικό και φορμάρουμε το μείγμα. Παγώνουμε στην κατάψυξη, κόβουμε ορθογώνια κομμάτια και επικαλύπτουμε με σοκολάτα.