χυλοπίτες με ψαρονέφρι

χυλοπίτες με ψαρονέφρι χυλοπίτες με ψαρονέφρι
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 480 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε μπαστουνάκια
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. χυλοπίτες
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 πρέζα θυμάρι (ρίγανη, δενδρολίβανο)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι λευκό
  • 25γρ. μανιτάρια  αποξηραμένα  (λευκά μανιτάρια αγάρικα)
  • 400 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 120 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη (καπνιστό τυρί)

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι και  το σκόρδο μέχρι να μαραθούν ελαφρώς χωρίς να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το ψαρονέφρι και τα μανιτάρια ψιλοκομμένα, αφού πρώτα τα έχουμε βάλει σε μισό ποτήρι χλιαρό νερό για 4-5’ μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε  το νερό από τα μανιτάρια, το θυμάρι , το αλάτι , το πιπέρι και τις κόρες που τις έχουμε βράσει για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους. Σερβίρουμε με κεφαλογραβιέρα τριμμένη.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε