![Αυγά στραπατσάδα](/photos/big/ayga-strapatsada.webp)
![Αυγά στραπατσάδα](/photos/ayga-strapatsada.webp)
0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 4 αυγά χτυπημένα
- 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
- 150 γρ. φέτα σκληρή σε κομμάτια
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα αυγά, την φέτα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ψηθούν τα αυγά, χωρίς όμως να λιώσει τελείως η φέτα. Σερβίρουμε αμέσως.