Αυγά στραπατσάδα

Αυγά στραπατσάδα Αυγά στραπατσάδα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 αυγά χτυπημένα
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
  • 150 γρ. φέτα σκληρή σε κομμάτια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε τα αυγά, την φέτα, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να ψηθούν τα αυγά, χωρίς όμως να λιώσει τελείως η φέτα. Σερβίρουμε αμέσως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε