Αυγά ομελέτα

Αυγά ομελέτα Αυγά ομελέτα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέουμε τα αυγά, καλά χτυπημένα, αλάτι και πιπέρι. Μόλις πήξουν και ροδοκοκκινίσουν τα γυρίζουμε να ψηθούν και από την άλλη μεριά σκεπάζοντας το τηγάνι με ένα μεγάλο πιάτο. Σερβίρουμε αμέσως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε