Αυγά μάτια

Αυγά μάτια Αυγά μάτια
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 αυγά
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι. Σπάμε τα αυγά μέσα με προσοχή, φροντίζοντας να διατηρήσουν το σχήμα τους και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα αφήνουμε να ψηθούν ώσπου να πήξουν, περιχύνοντάς τα κατά διαστήματα με το βούτυρο του τηγανιού. Σερβίρουμε αμέσως.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε