Ατζί μπαντέμ (αμυγδαλωτά)

Ατζί μπαντέμ (αμυγδαλωτά) Ατζί μπαντέμ (αμυγδαλωτά)
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 150 γρ. φουντούκια καβουρντισμένα
  • 150 γρ. καρύδια
  • 50 γρ.αμύγδαλα
  • 400 γρ.ζάχαρη
  • 3 αυγά
  • 1 κουτ. σούπ. μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη. Αλέθουμε τα φουντουκιά, τα καρύδια και τα αμύγδαλα, και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα και ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ. Σε βουτυρωμένη λαμαρίνα ρίχνουμε κουταλιές της σούπας από το μείγμα.

Ψήνουμε τα ατζί μπαντέμ σε μέτρια φωτιά.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε