Αστακός ογκρατέν

Αστακός ογκρατέν Αστακός ογκρατέν
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1-2 αστακοί βρασμένοι, καθαρισμένοι
  • 1  δόση μπεσαμέλ
  • 4-5 κουτ. σούπας βούτυρο
  • 250 γρ. τυρί τριμμένο
  • φρυγανιά

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ. Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος, βάζουμε μία στρώση μπεσαμέλ, πασπαλίζουμε με τυρί, μία στρώση αστακό, και πασπαλίζουμε ξανά με τυρί. Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά. Στην τελευταία στρώση μπεσαμέλ πασπαλίζουμε με τυρί, με φρυγανιά και ραντίζουμε με το υπόλοιπο λιωμένο βούτυρο.Ψήνουμε στους 200°C για μισή ώρα περίπου. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε