Ασιατική μαρινάδα για γριβάδι

Ασιατική μαρινάδα για γριβάδι Ασιατική μαρινάδα για γριβάδι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

Για κρέας και ψάρι

  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 κουταλιά λεμονόχορτο (lemongrass)
  • 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά πιπερόριζα
  • 12 κουταλιές σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλιές σάλτσα στρειδιού
  • 6 κουταλιές ηλιέλαιο
  • 4 κουταλιές μέλι
  • 4 κουταλιές τσέρυ λικέρ

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Μαρινάρουμε 2 κιλά κρέατος ή ψάρι για 1-2 μέρες. Στεγνώνουμε καλά το κρέας και το ψήνουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε