Αρνίσο μπούτι ρολό

Αρνίσο μπούτι ρολό Αρνίσο μπούτι ρολό
8 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 αρνίσιο μπούτι (περίπου 2 κιλά) ξεκοκαλισμένο
  • 1 καρότο
  • 2 κουτ. σούπ. κόκκους από μαύρο πιπέρι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • αλάτι
  • 1/2 κουτ. γλυκ. τζίντζερ

Εκτέλεση

Κτυπάμε το κρέας ώστε να γίνει λείο και πλατύ. Πασπαλίζουμε με κόκκους μαύρου πιπεριού, αλάτι και τζίντζερ. Καθαρίζουμε και πλένουμε το καρότο. Το τοποθετούμε στο κέντρο του κρέατος. Τυλίγουμε το κρέας σφιχτά σε ρολό. Δένουμε το ρολό με σπάγκο, το βράζουμε μαζί με τα φύλλα δάφνης. Όταν ψηθεί, το βγάζουμε από την κατσαρόλα, το αφήνουμε ένα 24ωρο στο ψυγείο. Αφού αφαιρέσουμε το σπάγκο, κόβουμε το μπούτι σε λεπτές φέτες, και το σερβίρουμε κρύο με αγγουράκι τουρσί και μουστάρδα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε