3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 3 φιλέτα αρνιού
- 1 μεγάλο κομμάτι σκέπης
- 115 γρ. τρούφα κομμένη ζουλιέν
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 καρότο ψιλοκομμένο
- 1 κλωναράκι σέλερι ψιλοκομμένο
- 4 κουταλιές βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα λαχανικά σε ταψί, τα αλατοπιπερώνουμε, τα σκεπάζουμε με βρεγμένη λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 2 ώρες στο φούρνο στους 90?C. Μουλιάζουμε τη σκέπη σε νερό. Μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά, τα ανακατεύουμε καλά με την τρούφα ώστε να πολτοποιηθούν. Απλώνουμε το μείγμα στο κρέας και από τις δύο πλευρές, το σκεπάζουμε με τη σκέπη και το σοτάρουμε στο βούτυρο.