Αρνί με μανιτάρια,πλιγούρι και θυμάρι

Αρνί με μανιτάρια,πλιγούρι και θυμάρι Αρνί με μανιτάρια,πλιγούρι και θυμάρι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό αρνί χωρίς κόκκαλο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. μανιτάρια λευκά αγαρικά
  • 150 γρ. μανιτάρια πορτσίνι
  • 250 γρ. πλιγούρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το αρνί στο λάδι να πάρει χρώμα και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το αφήνουμε να σοταριστούν ελαφρώς χωρίς να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε λίγο νερό, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει. Κόβουμε τα μανιτάρια σε τέταρτα, τα σοτάρουμε και μόλις είναι σχεδόν έτοιμο το κρέας, τα προσθέτουμε μαζί με το θυμάρι και λίγο νερό, περίπου 2 ποτήρια. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το πλιγούρι και ανακατεύουμε ενώ χαμηλώνουμε την φωτιά. Μόλις απορροφήσει τα υγρά, σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε