4
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1 κιλό αρνί
- 1 κιλό φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- λίγο ξύδι απο κρασί λευκό
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 2 φύλλα δάφνης
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μικρούς κύβους. Σοτάρουμε το κρέας και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης και τα σβήνουμε με ξύδι. Τοποθετούμε το κρέας σε ταψί, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.