Αραζεστα

Αραζεστα Αραζεστα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Φούρνοι

Συστατικά

  • 1 κιλό αλεύρι
  • 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  • χλιαρό νερό
  • 1/2 κουταλ. γλυκού αλάτι
  • φουρνιώτικο τυρί ή μυζήθρα

Εκτέλεση

Σε μία λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, λίγο αλάτι και ρίχνουμε λίγο-λίγο χλιαρό νερό. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά ώστε το μείγμα να μην είναι ρευστό αλλά ούτε και ζυμάρι σκληρό. Πλάθουμε σε μικρούς σβώλους. Βράζουμε σε κατσαρόλα νερό μαζί με λάδι και αλάτι και ρίχνουμε τους σβώλους. Όταν βράσουν, σερβίρονται σαν σούπα. Προαιρετικά, γαρνίρουμε με τριμμένη μυζήθρα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε