0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 800 γρ πράσινο σπαράγγι
- 800 γρ άσπρο σπαράγγι
- αλάτι
- ζάχαρη
- 4 κουταλιές της σούπας βουτυρο
- 5 κουταλιές της σούπας σπόρους γλυκοκολοκυθας
- 1 κουταλάκι του γλυκου λάδι γλυκοκολοκυθας
- 1/2 φλιτζάνι κρέμα
- σαγκουίνι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- πιπέρι καγιέν
- 6 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένη αμυλώδη τροφή
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα άσπρα σπαράγγια και τα πράσινα σπαράγγια μόνο από την κάτω μεριά τους. Σιγοβράζουμε τα άσπρα σπαράγγια σε αλατισμένο νερό με λίγη ζάχαρη και βουτυρο για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα πράσινα σπαράγγια και συνεχίζουμε το βράσιμο για άλλα 7 λεπτά. Ψήνουμε τους σπόρους γλυκοκολοκύθας σε τηγάνι, προσθέτουμε το λάδι και χυλώνουμε την κρέμα. Πιέζουμε το σαγκουίνι και το προσθέτουμε στην κρέμα. Καρυκευουμε με αλάτι, πιπέρι και πιπέρι καγιέν. Τέλος, προσθέτουμε τον μαϊντανό.