0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 1/2 κιλό αμυγδαλόψιχα πολύ ψιλοκομμένη
- 180 γρ. ζάχαρη
- ανθόνερο
- ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Ανακατευουμε σε ένα μπλέντερ την ζάχαρη με την αμυγδαλοψιχα, προσθέτουμε ανθόνερο ανακατεύοντας μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής πολτός. Στη συνεχεια πλάθουμε τα αμυγδαλωτά σε διάφορα σχήματα, τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και τα σερβίρουμε.