Αμπελοφάσολα σαλάτα

Αμπελοφάσολα σαλάτα Αμπελοφάσολα σαλάτα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Τήνος

Συστατικά

  • 1 κιλό αμπελοφάσουλα
  • 2-3 δοντάκια σκόρδο ψιλοκομμένα
  • ελαιόλαδο
  • ξίδι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα αμπελοφάσουλα από τα κοτσανάκια τους, τραβώντας τα κατά μήκος για να φύγουν οι κλωστές τους και τα βράζουμε με αλάτι προσέχοντας να μη λιώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα σερβίρουμε κρύα με σκόρδο, ξίδι και ελαιόλαδο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε