Αλμυρό κεϊκ με τυρί

Αλμυρό κεϊκ με τυρί Αλμυρό κεϊκ με τυρί
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 κιλό ανθότυρο τριμμένο
  • 1 γιαούρτι στραγγιχτό
  • 1 κούπα μαργαρίνη
  • 4 αυγά
  • 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1/2 κούπα φιστίκια ολόκληρα, αλμυρά και καβουρδισμένα
  • λίγο πιπέρι χρωματιστό
  • λίγη τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 1 80 βαθμούς. Χτυπάτε στο μίξερ το αλεύρι, το φιστίκι, τα αυγά και τη μαργαρίνη για 3-4 λεπτά.

Αφού ενωθούν προσθέτετε το γιαούρτι και ξαναχτυπάτε για άλλα 2 -3 λεπτά. Προσθέτετε το τυρί τριμμένο, το πιπέρι και ανακατεύετε.

Βουτυρώνετε μια φόρμα και πασπαλίζετε με τη φρυγανιά. Βάζετε το μείγμα στη φόρμα και ψήνετε για περίπου 60 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Σερβίρετε κρύο σε λεπτές φέτες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε