0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 250 γρ. αλεύρι
- 250 γρ. τυρί φέτα ή τελεμέ
- 150 γρ. φρέσκο βούτυρο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 αυγό (για το άλειμμα)
- μαύρο σουσάμι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια λεκάνη, το τυρί, το βούτυρο, το αλάτι τα ζυμώνουμε και πλάθουμε ένα χοντρό φύλλο. Το κόβουμε με φορμάκια. Τοποθετούμε τα αλμυρά σε βουτυρωμένο ταψί, τα αλείφουμε με αυγό, τα πασπαλίζουμε με σουσάμι και τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά.