Αλευριά

Αλευριά Αλευριά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ρόδος

Συστατικά

  • 2-3 κουταλιές λάδι
  • 4-6 κουταλιές άλεύρι
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι μέχρι να μαραθεί χωρίς να πάρει χρώμα, προσθέτουμε το αλεύρι, το καβουρδίζουμε ελαφρά, και ανακατεύοντας με ξύλινο κουτάλι, ρίχνουμε λίγο-λίγο νερό, τόσο, όσο χρειάζεται για να γίνει σαν αραιή κρέμα. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε