Αλευριά με τσιρίγγια (τσιγαρίδες)

Αλευριά με τσιρίγγια (τσιγαρίδες) Αλευριά με τσιρίγγια (τσιγαρίδες)
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ρόδος

Συστατικά

  • 2 φλιτζάνια άλεύρι
  • 1 φλιτζάνι τσιρίγγια
  • 4 φλιτζάνια νερό
  • 1 κουταλιά μίλλα (χοίρινο λίπος λιωμένο)
  • αλάτι
  • πιπέρι, προαιρετικά

Εκτέλεση

Βάζουμε το αλεύρι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε λίγο-λίγο το νερό, ανακατεύοντας συνέχεια για να διαλυθεί το αλεύρι. Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να βράσει. Προσθέτουμε τα τσιρίγγια, τη μίλλα, αλάτι, πιπέρι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε, μέχρι να ψηθεί και να χυλώσει η αλευριά. 'Αν χρειαστεί, ρίχνουμε κι αλλο νερό. Γίνεται σαν αραιή κρέμα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε