Αγριορέπανο σοτέ με σχοινόπρασο καο μουστάρδα

Αγριορέπανο σοτέ με σχοινόπρασο καο μουστάρδα Αγριορέπανο σοτέ με σχοινόπρασο καο μουστάρδα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. αγριορέπανο καθαρισμένο σε φέτες
  • 1 κουταλιά μουστάρδα απαλή
  • 100ml ζωμό κότας δεμένο
  • 50 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 1/6 κουταλάκι κουρκουμά
  • 1 κουταλιά βαλσάμικο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε για 2-3 λεπτά σε αλατισμένο νερό το αγριορέπανο. Το στραγγίζουμε και το σοτάρουμε στο βούτυρο. Μόλις αρχίσει να μαραίνεται προσθέτουμε το ζωμό, τον κουρκουμά, την μουστάρδα αραιωμένη σε λίγο νερό, το βαλσάμικο, αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσει να δένει η σάλτσα. Το τραβάμε από την φωτιά και προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε