Αγριόπαπιες με καρύδια

Αγριόπαπιες με καρύδια Αγριόπαπιες με καρύδια
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 αγριόπαπιες
  • 50 γρ. καρύδια
  • 100ml ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 100ml ξύδι βαλσάμικο
  • 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βράζουμε τα καρύδια, το ξύδι από κρασί και 100ml νερό και το αφήνουμε να σταθεί για 1 λεπτό. Βράζουμε το ξύδι να μειωθεί και προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας. Αλατοπιπερώνουμε τις αγριόπαπιες και τις σοτάρουμε στο μισό βούτυρο. Προσθέτουμε το φύλλο δάφνης και το σκόρδο. Γυρίζουμε το κρέας ώστε να μαγειρευτεί καλά από όλες τις πλευρές. Πετάμε τα λίπη και τοποθετούμε τις αγριόπαπιες στη σάλτσα σόγιας με το ξύδι. Βράζουμε για λίγο και προσθέτουμε, το υπόλοιπο βούτυρο, αλάτι και πιπέρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε