Αγριόπαπια σούπα με παντζάρι

Αγριόπαπια σούπα με παντζάρι Αγριόπαπια σούπα με παντζάρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 αγριόπαπια ξεκοκαλισμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 1 παντζάρι νωπό σε πολύ μικρούς κύβους
  • 1 παντζάρι βρασμένο χοντροκομμένο
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 1 καρότο χοντροκομμένο
  • 2 αστεροειδείς γλυκάνισου
  • 1 ξυλάκι κανέλας
  • 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
  • 1/2 κούπα φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές φυστικέλαιο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε το κρέας και μόλις  αρχίζει να μαλακώνει το στραγγίζουμε. Βράζουμε πάλι το κρέας για 30 με 60 λεπτά με 2 λίτρα νερό προσθέτοντας το κρεμμύδι, το καρότο, τον γλυκάνισο και την κανέλα αφού τα έχουμε βάλει σε ένα τουλπάνι. Αφαιρούμε το κρέας και περνάμε την υπόλοιπη σούπα από σίτα. Πολτοποιούμε το βρασμένο παντζάρι μαζί με το ξύδι, την κρέμα, λίγο αλάτι και προσθέτουμε σιγά σιγά το ζωμό της σούπας και το βράζουμε για λίγο. Σοτάρουμε στο λάδι το κρέας με το νωπό παντζάρι μέχρι το παντζάρι να αρχίσει να μαλακώνει. Σερβίρουμε τη σούπα, προσθέτοντας το κρέας με το παντζάρι και πασπαλίζουμε με κόλιανδρο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε