Αγγκιναροκουκιά

Αγγκιναροκουκιά Αγγκιναροκουκιά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Λευκάδα

Συστατικά

  • 1 κιλό κουκιά ξεσπυρισμένα
  • 6-8 αγκινάρες καθαρισμένες, έτοιμες
  • 1 μικρό ματσάκι άγριο μάραθο
  • 1 χουφτίτσα φύλλα δυόσμου
  • 6-8 σκελίδες σκόρδο (ή χλωρό, αν έχετε)
  • λίγα φύλλα από σέσκουλα
  • 1 μικρό κρεμμύδια τριμμένο (αν θέλετε)
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2/3 φλιτζανιού λάδι
  • λίγο λεμόνι (αν θέλετε)

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα, εκτός από το λεμόνι, προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν. Χρειάζονται παρακολούθηση μήπως χρειαστεί νερό, να προσθέσουμε λίγο. Πρέπει να σωθούν όλα τα υγρά και να μείνει το φαγητό με το λάδι του. Αν θέλουμε, προσθέτουμε λίγο λεμονάκι στο τέλος.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε