Μποκβουρστ (Bockwurst)

Μποκβουρστ (Bockwurst) Μποκβουρστ (Bockwurst)
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 800 γρ. σπάλα χοιρινού αλεσμένη
  • 200 γρ. χοιρινό λίπος αλεσμένο
  • 350 γρ. στήθος κοτόπουλου αλεσμένο
  • Έντερα χοιρινά
  • 1/4 φλιτζανιού (60ml) φρέσκο γάλα
  • 2 κουταλάκια αλάτι
  • 3/4  κουταλάκι λευκό πιπέρι
  • 1 κουταλιά κρεμμύδι πολτοποιημένο
  • 1/4 κουταλάκι σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά γλυκόζη
  • 1/4 φλιτζανιού φρέσκα κρεμμυδάκια ή πράσα ψιλοκομμένα
  • 2 αυγά
  • 1/2 φλιτζάνι (120ml) αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτουμε ανακατεύοντας το κρέας, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Γεμίζουμε τα έντερα, περιχύνουμε τα λουκάνικα με λίγο νερό και τα τοποθετούμε στο ψυγείο. Βάζουμε σε πλαστικές σακούλες και στην κατάψυξη τα λουκάνικα που δεν θα χρησιμοποιήσουμε άμεσα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε