3
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
- 400 γρ. ανθότυρο
- 200 γρ. τυρί φέτα
- 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 100 γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη καλά
- 1/2 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης χοντροκομμένα
- 1 φλιτζάνι φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένο
- λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ενα μπολ κάνουμε τρίμα το ανθότυρο και τη φέτα με ένα πιρούνι και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την παρμεζάνα, λίγο-λίγο την κρέμα γάλακτος και τα φιστίκια. Με αυτό το μείγμα φτιάχνουμε χοντρά μπαστούνια τριών μεγεθών, για δύο, τέσσερα, και έξι άτομα και τα πασπαλίζουμε με πιπέρι. Τυλίγουμε όλη την επιφάνειά τους με τα ψιλοκομμένα φιστίκια, τα τυλίγουμε με μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες πριν τα σερβίρουμε.