0
ΑΤΟΜΑ
00'
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0'
ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Συστατικά
Για τη γέμιση:
- 1 κιλό φέσκλα (σέσκουλα)
- 1/2 κιλό ρύζι
- 1/2 κιλό ζάχαρη
- 2 κουταλιές μέλι
- 1 φλιτζάνι καρύδια
- 1 φλιτζάνι σταφίδα
- γαρύφαλλο
- κανέλλα σκόνη
- λίγο λεμόνι
Για το φύλλο:
- 1/2 κιλό αλεύρι
- λίγο λάδι
- νερό όσο σηκώσει
Εκτέλεση
Ζεματάμε τα φέσκλα με λίγο αλάτι και τα κόβουμε κομματάκια, βράζουμε το ρύζι, το στραγγίζουμε και μετά ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ανοίγουμε το φύλλο, το κόβουμε στα δυο, απλώνουμε το ένα φύλλο σε βουτυρωμένο ταψί, βάζουμε τη γέμιση και το άλλο φύλλο από πάνω. Αλοίφουμε το επάνω φύλλο με λίγο λάδι και το ψήνουμε στο φούρνο.