Αρχική
Μαγειρική
Ζαχαροπλαστική
Γλωσσάρι
Εργασία
Αγγελίες
Επιχειρήσεις
Maslatia Cook
Χάρτης επιχειρήσεων
Επικοινωνία
Υπηρεσίες
Συμβουλές του Lets και της Cook
MASLATIA COOK
Συμβουλές του Lets και της Cook
Διατροφή
Φιλοσοφίες της κουζίνας
Οι συμβουλές της γιαγιάς Δέσποινας
Μαγειρευτά χωρατά
Τέχνη και μαγειρική
ΑΡΘΡΑ 1 ΕΩΣ 13 ΑΠΟ 13
Δυόσμος κατά των κουνουπιών
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Ο πιο οικολογικός, αλλά και ευωδιαστός τρόπος για να διώξετε τα κουνούπια είναι να τρίψετε το δέρμα σας με φύλλα δυόσμου.
Τσάι μέντα
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Το ρόφημα από μέντα είναι ένα πολύ καλό χωνευτικό και κατά του κρυολογήματος.
Ανακουφίζει το λαιμό
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Τα κουκούτσια από τα κυδώνια, βρασμένα σε λίγο νερό για αρκετή ώρα, μας δίνουν ένα ρόφημα παχύρρευστο, ιδανικό για το βήχα και τον ερεθισμένο λαιμό.
Εποχιακές μικρές αρρώστιες
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Εάν έχετε πονόλαιμο, κόψτε λεπτές φέτες λεμόνι, πασπαλίστε τις με μια πρέζα αλάτι και φάτε αργά μια-δυο φέτες. Είναι ένα αποτελεσματικό απολυμαντικό και βοηθάει στην καταπολέμηση του πόνου.
Αυγά για τα εγκαύματα...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Ένας άλλος τρόπος είναι, αν καείτε όταν μαγειρεύετε και δεν έχετε αλοιφή για εγκαύματα, να χτυπήσετε ένα ασπράδι αυγού με λάδι και να επαλείψετε το έγκαυμα.
Αλεύρι για εγκαύματα...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Μικροατυχήματα με ελαφρά εγκαύματα είναι κάτι τι συνηθισμένο για όποιον ασχολείται με τη μαγειρική. Αντιμετωπίστε τα σκεπάζοντάς την πονεμένη περιοχή με λίγο αλεύρι. Σε μισή ώρα θα περάσει ο ερεθισμός.
Θεραπεία για την κυτταρίτιδα...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Οι ανάλατοι ξηροί καρποί και το σουσάμι αποτελούν μια πολύ καλή θεραπεία για την κυτταρίτιδα.
Συντήρηση πατάτας...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Οι πατάτες συντηρούνται καθαρισμένες σε μια λεκάνη με νερό για δύο μέρες στο ψυγείο.
Λάδι...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Για να διατηρήσετε τις γευστικές και θρεπτικές ιδιότητες του λαδιού πρέπει να το τοποθετείται σε σκοτεινό μέρος διότι το φώς επηρεάζει αρνητικά τις ιδιότητες αυτές.
Φρέσκο ψωμί
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Για να διατηρηθεί το ψωμί φρέσκο αρκεί να βάλετε λίγο σέλινο στην σακούλα που το φυλάτε.
Κρέμα σοκολάτας
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Αν στην κρέμα σοκολάτας προσθέσετε λίγο καφέ αυτή θα αποκτήση ξεχωριστό άρωμα.
Σαρδέλες...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Μην αγοράζετε σαρδέλες που στο πλάι έχουν κίτρινη ρίγα διότι σίγουρα δεν είναι σαρδέλες.
Το τρύψιμο του τυριού...
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
Συμβουλές του Lets και της Cook
Το τρύψιμο του τυριού γίνεται ευκολότερα αν πρώτα έχετε κρυώσει το τυρί.
Tweet
Λογαριασμός e-mail
Κωδικός πρόσβασης
Εγγραφή
Αποστολή κωδικού
Αρχή της σελίδας