Συμβουλές του Lets και της Cook

MASLATIA COOK

Δυόσμος κατά των κουνουπιών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Δυόσμος κατά των κουνουπιών Ο πιο οικολογικός, αλλά και ευωδιαστός τρόπος για να διώξετε τα κουνούπια είναι να τρίψετε το δέρμα σας με φύλλα δυόσμου.

Τσάι μέντα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Τσάι μέντα Το ρόφημα από μέντα είναι ένα πολύ καλό χωνευτικό και κατά του κρυολογήματος.

Ανακουφίζει το λαιμό

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Ανακουφίζει το λαιμό Τα κουκούτσια από τα κυδώνια, βρασμένα σε λίγο νερό για αρκετή ώρα, μας δίνουν ένα ρόφημα παχύρρευστο, ιδανικό για το βήχα και τον ερεθισμένο λαιμό.

Εποχιακές μικρές αρρώστιες

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Εποχιακές μικρές αρρώστιες Εάν έχετε πονόλαιμο, κόψτε λεπτές φέτες λεμόνι, πασπαλίστε τις με μια πρέζα αλάτι και φάτε αργά μια-δυο φέτες. Είναι ένα αποτελεσματικό απολυμαντικό και βοηθάει στην καταπολέμηση του πόνου.

Αυγά για τα εγκαύματα...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Αυγά για τα εγκαύματα... Ένας άλλος τρόπος είναι, αν καείτε όταν μαγειρεύετε και δεν έχετε αλοιφή για εγκαύματα, να χτυπήσετε ένα ασπράδι αυγού με λάδι και να επαλείψετε το έγκαυμα.

Αλεύρι για εγκαύματα...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Αλεύρι για εγκαύματα... Μικροατυχήματα με ελαφρά εγκαύματα είναι κάτι τι συνηθισμένο για όποιον ασχολείται με τη μαγειρική. Αντιμετωπίστε τα σκεπάζοντάς την πονεμένη περιοχή με λίγο αλεύρι. Σε μισή ώρα θα περάσει ο ερεθισμός.

Θεραπεία για την κυτταρίτιδα...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Θεραπεία για την κυτταρίτιδα... Οι ανάλατοι ξηροί καρποί και το σουσάμι αποτελούν μια πολύ καλή θεραπεία για την κυτταρίτιδα.

Συντήρηση πατάτας...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Συντήρηση πατάτας... Οι πατάτες συντηρούνται καθαρισμένες σε μια λεκάνη με νερό για δύο μέρες στο ψυγείο.

Λάδι...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Λάδι... Για να διατηρήσετε τις γευστικές και θρεπτικές ιδιότητες του λαδιού πρέπει να το τοποθετείται σε σκοτεινό μέρος διότι το φώς επηρεάζει αρνητικά τις ιδιότητες αυτές.

Φρέσκο ψωμί

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Φρέσκο ψωμί Για να διατηρηθεί το ψωμί φρέσκο αρκεί να βάλετε λίγο σέλινο στην σακούλα που το φυλάτε.

Κρέμα σοκολάτας

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Κρέμα σοκολάτας Αν στην κρέμα σοκολάτας προσθέσετε λίγο καφέ αυτή θα αποκτήση ξεχωριστό άρωμα.

Σαρδέλες...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Σαρδέλες... Μην αγοράζετε σαρδέλες που στο πλάι έχουν κίτρινη ρίγα διότι σίγουρα δεν είναι σαρδέλες.

Το τρύψιμο του τυριού...

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Συμβουλές του Lets και της Cook
Το τρύψιμο του τυριού... Το τρύψιμο του τυριού γίνεται ευκολότερα αν πρώτα έχετε κρυώσει το τυρί.
Αρχή της σελίδας