Φιλοσοφίες

MASLATIA COOK

Φιλοσοφίες


22/10/2013 11:07:43 πμ

Gourmandise, το αμάρτημα των ενάρετων μοναχών.

Ανακάλυψε ότι η ομελέτα γινόταν πιο ελαφριά αν τα ασπράδια δεν είχαν χτυπηθεί μαζί με τους κρόκους με τη δύναμη που συνήθως βάζουν σ’ αυτή τη δουλειά οι μάγειροι. Το κόλπο, σύμφωνα με τη γνώμη του, ήταν να χτυπηθούν τα ασπράδια μέχρι να γίνουν αφρός και μόνο τότε να ανακατευτούν σταδιακά με τους κρόκους.

Honore de Balzac

Αρχή της σελίδας