Χέλι τηγανητό με κρούστα ψωμιού και θυμάρι

Χέλι τηγανητό με κρούστα ψωμιού και θυμάρι Χέλι τηγανητό με κρούστα ψωμιού και θυμάρι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 χέλι περίπου 1 κιλό χωρίς την πέτσα
  • 3 κρόκοι αυγών
  • 200 γρ. ψίχα ψωμιού
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • 1 πρέζα θυμάρι
  • αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Κόβουμε το χέλι σε 8 φέτες. Ανακατεύουμε τους κρόκους, την ψίχα ψωμιού, τον μαϊντανό, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Πασπαλίζουμε τα κομμάτια από το χέλι, αλευρώνουμε τις φέτες και τις τηγανίζουμε. Τα σερβίρουμε με λιωμένο βούτυρο και τηγανιτό μαϊντανό.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε