Στριγγλιάτι

Στριγγλιάτι Στριγγλιάτι
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Έδεσσα

Συστατικά

  • γάλα αιγοπροβάτων
  • λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε το γάλα σε κιούπια πήλινα, χωρίς να το βράσουμε, και λίγο αλάτι. Μετά από καιρό σιγά-σιγά ξίνιζε λίγο, έπηζε μόνο του και γινόταν στριγγλιάτι, το καλύτερο άλειμμα ψωμιού. Είναι σαν γιαούρτι αραιό, έχει εδώ κι εκεί κομματάκια βούτυρο πηγμένο και λίγο υγρό τυρόγαλο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε