Σκόρδο τηγανιτό

Σκόρδο τηγανιτό Σκόρδο τηγανιτό
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κεφάλι σκόρδο
  • λάδι για τηγάνισμα
  • αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα σκόρδα και τα τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι που τα σκεπάζει στους 130-140?C  μέχρι να μαλακώσουν. Τα βγάζουμε σε χαρτί για να απορροφήσει το περιττό λάδι, αλατίζουμε και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε