Σαλάτα ζεστή με γλιστρίδα ντομάτα και κρασί

Σαλάτα ζεστή με γλιστρίδα ντομάτα και κρασί Σαλάτα ζεστή με γλιστρίδα ντομάτα και κρασί
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. γλιστρίδα χοντροκομμένη
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς την φλούδα
  •  1μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 75 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, μέχρι να μαραθεί ελαφρώς χωρίς να ροδίσει. Προσθέτουμε τη γλιστρίδα και την αφήνουμε για 2-3 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία, μέχρι να αρχίσει να μαραίνεται. Σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε την ντομάτα, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 10-15 λεπτά.Σερβίρουμε τη σαλάτα ζεστή ή χλιαρή με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγο  ελαιόλαδο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε