Σαλάτα με Iceberg,μήλα και καρύδα

Σαλάτα με Iceberg,μήλα και καρύδα Σαλάτα με Iceberg,μήλα και καρύδα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 μικρό  άισμπεργκ
  • 50 γρ. μαγιονέζα
  • 20 γρ. γιαούρτι
  • 15 γρ. πάστα κάρυ κίτρινη
  • 90 ml κρέμα γάλακτος
  • 1/2  σικορέ
  • 50 γρ.  Κάσιους
  • 50 γρ.  ινδική καρύδα σε φλούδες
  • 1 κόκκινο μήλο σε λεπτές φέτες κυδωνάτες
  • 75 γρ.  σταφίδες

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, την πάστα κάρυ και την κρέμα γάλακτος. Τα αφήνουμε στο ψυγείο. Κόβουμε  το Άισμπεργκ σε κομμάτια, κόβουμε την άκρη με τη ρίζα από το σικορέ, ξεχωρίζουμε τα φύλλα και τα ανακατεύουμε. Ψήνουμε  στο φούρνο τα Κάσιους και την καρύδα, σε διαφορετικά ταψάκια σε χαμηλή θερμοκρασία,  μέχρι να πάρουν  χρυσαφί χρώμα. Προσθέτουμε τα μήλα στο μαρούλι μαζί με την καρύδα, τα Κάσιους και τη σταφίδα. Περιχύνουμε με τη σάλτσα, ανακατεύουμε ελαφρώς και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε