Ψάρι στον ατμό

Ψάρι στον ατμό Ψάρι στον ατμό
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό ψάρι (λαβράκι, ροφό, γλώσσα, κουτσομούρα, μπαρμπούνι) πλυμένα
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 1/2 ποτ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τα ψάρια σε πλακερό. Προσθέτουμε τονμαϊντανό, τα φύλλα δάφνης, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Κλείνουμε το πλακερό και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά περίπου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε