Πεσκανδρίτσα φιλέτο με πιπέρι

Πεσκανδρίτσα φιλέτο με πιπέρι Πεσκανδρίτσα φιλέτο με πιπέρι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 450 γρ. ουρές πεσκανδρίτσας
  • 150ml ζωμό ψαριού
  • 4 κουταλιές κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές μπράντι
  • 1 κουταλάκι αραρούτι (μαραντάμυλο)
  • 1 κουταλιά παρθένο ελαιόλαδο
  • 15 γρ. ανάλατο βούτυρο
  • 1 κουταλάκι κόκκοι μαύρου πιπεριού σπασμένοι
  • αλάτι

Εκτέλεση

Αφαιρούμε την πέτσα του ψαριού και όση περισσότερη από τη ροζ μεμβράνη του. Το ξεκοκαλίζουμε και κρατάμε τα φιλέτα. Αλατίζουμε το ψάρι, απλώνουμε τους σπασμένους σπόρους πιπεριού και το τηγανίζουμε για 10 λεπτά στο λάδι και το βούτυρο. Ρίχνουμε το ζωμό, σκεπάζουμε με καπάκι και βράζουμε για 10 λεπτά. Ανακατεύουμε το αραρούτι με 1 κουταλιά κρύο νερό και το προσθέτουμε στο ψάρι μαζί με την κρέμα και το μπράντι. Μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε