Πατιτσοσούρ

Πατιτσοσούρ Πατιτσοσούρ
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Πόντος

Συστατικά

  • 2 χούφτες ξεραμένα πράσινα φασολάκια
  • 3/4 φλιτζανιού κορκότα
  • 10-15 ξερά δαμάσκηνα
  • αλάτι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να βράσει και ρίχνουμε τα φασολάκια. Αφού βράσουν αρκετά και μαλακώσουν, προσθέτουμε την κορκότα και ανακατεύουμε. Αφού βράσει, αλατίζουμε προσθέτουμε τα ξερά δαμάσκηνα και βράζουμε λίγο ακόμη. Το πατιτσοσούρ γίνεται νερουλό, κάπως σαν πηχτή σούπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε